Vårmode 2015

Köpt alla dina vårkläder än? Om inte hoppas vi att du läser vår guide över vad som är rätt kläder för denna vår. Det är nämligen så att du denna vår ska byta ut jeansjackan mot bomberjackan och klackarna mot sneakers.

Det är ett streetmode som har tagit över Sverige och det finns tre måsten för en lyckad vårgarderob. Dessa:???????????????????????????????????????

  • Blommiga skor. Att ha blommiga skor kan inte gå fel denna vår, och det oavsett om det är sneakers eller pumps. Skorna ska den här våren fungera som accessoarer och det är bara till din fördel om du har många par att välja på. För att hitta snygga men ändå prisvärda skor rekommenderar vi att du handlar dina skor på footmall.se. Där finns ett stort utbud av flera kategorier: sandaler, sneakers, pumps och så vidare. Ska du endast köpa ett par skor denna vår är det dock Nike du ska satsa på. Det är ett märke som varit starkt de senaste åren och som det ser ut är det så det kommer att fortsätta sommaren ut.
  • Den korta byxan: jeans, mocka, bomull – materialet är helt irrelevant, likaså om byxorna sitter tight eller pösigt. Det viktigaste är att byxorna slutar vid ankeln. Testa gärna även en färgglad byxa, exempelvis gul eller orange. Kolla bara på bilderna i detta reportage från Elle så förstår du vad vi menar.
  • Mocka. Om du endast får köpa ett plagg ska det vara ett plagg i mocka. Det är ett material som syns överallt i år, på sandaler likväl som kjolar. Kolla in några varianter på vårkjolen i denna artikel från Expressens modesida.

Som alltid behöver du även snygga solglasögon, ett par snygga shorts och ett leende på läpparna när du välkomnar våren.