Trendigt att inte vara trendig

Vad som är trendigt och vad som inte är det kan ibland vara lite svårt att få grepp om när det kan vara så snabba svängningar. Nu är det i alla fall inne att vara ute, allt att inte vara moderiktig.

124072-punk-woman-with-plastic-flowersTrender kommer och trender går, ibland blir det loopar så trenderna som varit åter blir inne och de som sätter trenderna är de stora kändisarna och modeskaparna – ofta lite mer extrema och lite snyggare än oss vanliga dödliga. Hipstertrenden har legat som ett täcke över de trendkänsliga ett bra där man fokuserat i modeväg på svenska designer och att se så cool och hipp ut. Nu har trenden mer gått till bohem till att sluta vid att man inte alls ska se trendig ut. ”Momjeansen” är inne skriver Norran och vad detta är för jeans är stora mammajeans, eller jeans med en lite konstig passform. Det har även blivit inne med tofflor och gärna Birkenstock som man ska promenera med ute. Vad man mer kan säga om denna trend är att man får mer pengar kvar i plånboken och genom att handla online kan man spara ännu mer, klicka här för att komma till en sajt som ger ut rabattkoder till olika varumärken.

Sneakern, alltid bestående

Vad som dock är intressant är att när det kommer till skor så är sneakersen alltid trendig. Nu kanske mer än någonsin och man ser den på var och varannan person. Intressant blir då om man borde bojkotta denna snygga och även bekväma sko för att man inte ska vara trendig, och istället välja en träsko eller en loafer? Nej tycker vi för det finns ju gränser på hur mycket man ska börja sig och ett par snygga sneakers är något som alla borde äga. Expressen har samlat ett härligt och färgglatt utbud av vårens hetaste, för nu är det blommor som gäller för hela slanten.

För att dra en slutsats om mode och trenden med att inte vara trendig så kanske det mest trendiga man kan vara är att våga vara sig själv och bära det man känner för att bära.