Tony Irvings walk-in closet

Älskar man mode är det lätt hänt att man inte kan stoppa ett köp. Då är det viktigt att man tar hand om sina kläder och ger dem den kärlek de behöver i form av plats. En walk-in closet är en dröm som de flesta med mycket kläder har och en dröm som Tony Irving slog sak i när han om fästmannen blåste ut pannrummet. 

1163607-vector-clothesDet gäller att vara lite kreativa när det kommer till ens kläder för att få det att bli så bra som möjligt så alla plagg få lika mycket kärlek, för visst finns det inte på kartan att slänga skor och kläder man vill ha. Om det är så att man bor trångt är en lösning att säsongssortera och sedan magasinera sina kläder på bigeasy.se för att sedan kunna plocka ut kläderna när rätt säsong infinner sig. Men, har man några kvadratmeter över gäller det att plocka fram kreativiteten och fantasin för att skapa sig drömgarderoben. Kanske ska man ha Tony Irving som inspiration.

Från pannrum till garderob

I en artikel på Expressen.se går det att läsa att Tony Irving och hans partner Alexander blåste ut pannrummet för att få plats med alla deras kavaljer. För har man över 80 kavajer är det svårt att få plats på annat sätt än att ordna till ett helt rum. Och hos paret är det en självklarhet att ha ordning och reda då Alexander lider av ett prydlighetskomplex vilket betyder att när man drar ut en låda så kommer man få se perfektion bland plaggen som ligger nedvikta.

Gör din egen garderob

Att göra sin egen är inte så svårt som man kan tro:

  • Det mesta handlar om att man har bra inspiration att utgå från
  • Sedan är det viktigt att man även utgår från rummet
  • Sätter man speglar utanför ser rummet större ut
  • och väljer man att både hänga platt och sedan ha en byrålåda under får man in mer.
  • Men det kanske viktigaste är att utgå från en själv och ens garderob behöver inte ligga i sovrummet.