Skotrender 2021

Skotrenderna för kvinnor har under många år gått mot ett mer bekvämt mode. Skorna ska vara bra för foten och samtidigt hålla länge eftersom dagens modekonsumenter bryt sig mer om klimat och miljö än tidigare. Det här återspeglas också i skotrenderna för 2021.

Under 2020 har många prioriterat bekväma kläder och skor. Allt fler har jobbat hemma och samtidigt som många vistas ute mer än någonsin tidigare. Det här reflekteras också i skomodet där bekväma och fotriktiga skor i hållbart material är hetare än någonsin. Under det inkommande året är det helt rätt läge att investera i skor som är bra för både miljön och ger dig lätta steg. Ett tips är att kolla på damskor hos Cinnamonskor.se som har svenskdesignade modeller tillverkade av läder som tillvaratas från matproduktion, något som minskar restprodukter och ger lägre belastning på klimatet.

Tips på damskor att köpa 2021

Smiling,Attractive,Young,Women,Shopping,At,Shoes,StoreVilka skor ska du då satsa på? Det finns några modeller som bör finnas i var kvinnas garderob under 2021:

  • Ett par bekväma sneakers. Sneakers är i särklass det populäraste skovalet för kvinnor och trenden håller i sig även under 2021. Hos Cinnamon finns ett stort antal sneakers i olika modeller. Satsa gärna på ett par i skinn eller mocka och stötdämpande sula som avlastar foten under vårens långa promenader.
  • Skinnsandaler. Till sommaren är det skönt med ett par lätta sandaler. I år känns ett par lädersandaler med korksula, exempel modellen ”Jill” från Cinnamon, helt rätt.
  • Läderkängor med snörning. Höstens trendigaste och bekvämaste sko är helt klart läderkängor med snörning och lite grövre sula. Om du rengör och fettar in dina läderkängor kommer de att hålla i många år framöver.

Välj skor som passar din fot

Det är inte bara viktigt att ha rätt stil på skorna, fötterna behöver också trivas i dem för att de ska vara ett bra val. Hos Cinnamon finns skor som passar alla typer av fötter och där sulan kan tas ut för att ersättas med specialsulor enligt önskemål. Det finns också extra breda modeller och skor anpassade efter vanliga fotproblem som hallux valgus. Genom att välja skor som faktiskt passar din fots unika förutsättningar slipper du problem i framtiden och kan njuta av ett aktivt liv länge.