Höstens skor

Nu är hösten här och för alla som inte har investerat i ett par snygga höstskor är det verkligen tid att göra det. Det finns ett antal trender som är tydliga och som man kan välja att följa eller inte.

10021416-female-wool-tights-and-autumn-shoes

I den här artikeln kan man läsa om höstens hetaste skor och vad man ska ha på sig på fötterna när det blir lite kallare ute. Vad gäller färgen är det vinrött, svart eller brunt som är det absolut trendigaste och materialet får gärna vara mocka, skinn eller skinnimitation. När det kommer till modell ser det ut att vara boots och stövletter som gäller. Sedan kan man hitta skor med både hög och låg klack, som är fyrkantiga eller smala.

Styla dina ankelboots

Den sko som flest spår att alla kändisar med stil kommer att ha på sig i höst är ankelbooten. Den har hängt med ett par år och är verkligen en klassiker, men precis som de rätta klassikerna alltid gör, så syns den år efter år i stilmedvetna människors garderober och just i år är den hetast av dem alla. För den som vill styla sina ankelboots rätt, har Nyheter24 tagit fram en guide. Några sätt som man kan styla sina boots på är:

  • Att kombinera dem med ett par korta och utsvängda byxor som är väldigt populära nu. Då ser man verkligen skorna tydligt och de ligger i fokus.
  • Att styla dem tillsammans med ett par skinnbrallor. Detta skapar verkligen en rockerlook som alltid är rätt.
  • Att matcha bootsen med ett par håliga jeans för att dressa ner dem och skapa en avslappnad stil.
  • Att skapa den mest säkra och populära looken med ett par snygga boots och ett par svarta, lättburna jeans.

Köp eller laga

När det kommer till var man ska hitta höstens snyggaste skor kan man självklart leta på ett antal olika ställen. Man kan exempelvis hitta höstens skor online och det finns massvis med webbutiker som erbjuder snygga skor till bra priser. Det går självklart lika bra att köpa skor i någon butik om man vill klämma och känna lite på dem innan köpet. Har man istället ett par favoritskor som börjar bli lite slitna, kan man istället välja att laga dem hos en skräddare. Läs mer.