Bästa skoförvaringen

Precis som förra året räknar man med ett rejält uppsving för skohandeln i år. Den som köpt på sig en mängd skor i vår kan behöva ha ett bra ställe att förvara sina skor på. Ett tips kan vara att köpa en snygg skohylla, alternativ ha en hel garderob för sina skor.

8557547-different-types-of-shoes

På Svenska Dagbladet kan man läsa om att skohandeln fått ett rejält uppsving det senaste året. Under första kvartalet förra året ökade skoaffärerna sin försäljning med 11,6 procent jämfört med året innan. I mars steg försäljningen med hela 22,2 procent och vad gäller klädförsäljningen steg den enbart med 1,7 procent. Experter säger att skoförsäljningen är väldigt beroende av vädret och blir det en varm vår ökar skoförsäljningen mycket även i år.

Förvara skorna rätt

Är man en utav dem som bidragit till den ökade skoförsäljningen och har köpt på sig en massa skor, kan det vara svårt att veta var man ska förvara alla sina nya par. Har man en del plats över kan en smart idé vara att bygga en liten walk-in-closet där man har både kläder och skor. Annars kan det räcka med att man köper en snygg hylla att förvara skorna på. Det finns massor av snygga hyllor på nätet och på exempelvis folkhemmet.com kan man hitta många typer av hyllor som kan passa ens skor. Ska man förvara sina skor i hallen och inte vill visa upp dem för alla som kommer på besök kan man istället köpa en garderob med skjutdörr där man kan dölja både kläder och skor. Ytterligare ett alternativ kan vara att köpa en bänk med inbyggd förvaring.

”Om man vill ha skor inuti kan man köpa en bit gummimatta i bygghandeln och lägga på hyllplanen eller i botten.” Läs mer.